OPENINGSTIJDEN:
VANDAAG: 8:00 - 17:00
MORGEN: 8:00 - 17:00
BEL VOOR EEN AFSPRAAK:
0599 312 150

Aircoservice en Reparatie

image

Waarom is Airco-onderhoud belangrijk?

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt! Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Ook bacteriën en vieze geurtjes zijn aanwezig bij een slecht onderhouden airco.

Wij bieden onderstaande Airco-service producten aan:

Aircocheck

Visuele inspectie van uw airco

Aircoreiniging

Een grondige reiniging van de airco voorkomt bacteriën en vieze geurtjes

Aircoservicebeurt

Het controleren van de correcte werking van het mechaniek en het vullen en recyclen van het koudemiddel volgens de officiële eisen.

Volledige Airco combinatiebeurt

Bestaat uit de bovenstaande check, reiniging en de servicebeurt voor een gereduceerd tarief!

Airco reparatie
Reparatie aan het aircosysteem

Airco servicebeurt R1234YF
R1234YF is het nieuwe koudemiddel dat gebruikt wordt in de automobielindustrie. Het oude airco koudemiddel, R134a mag vanaf januari 2017 niet meer gebruikt worden in een nieuwe auto.

Autobedrijf Rick Hilger heeft sinds kort de beschikking over een nieuw R1234YF aircostation, waardoor wij nu ook in staat zijn om de aircoservice voor de nieuwste auto’s uit te voeren.  Prijsopgave nodig? Klik hier voor een online offerte!